27 July 2015

Wake Up 27.07.2015 - Një ditë vizitor në Shtëpinë e Shkrimtarit

Për pak ditë bëhen një muaj që shkrimtari serb Bojan Krivokapic është në Tiranë si fituesi i rradhës i bursës për Rezidencën e Shkrimtarëve dhe Përkthyesve letrarë.Në Tiranë, Bojan nuk është ndjerë i huaj por si një vendas që dëgjon rreth tij të flitet në një gjuhë tjetër. Falenderime per Aida Tuci!





Total Pageviews