20 October 2015

OPEN MIC NIGHT - KAREN KÖHLER & FRIENDS - "Tetori gjerman"

Në Hemingway Bar Tirana -> 

e Mërkurë, 21.10.2015, ora 19.00

 

KAREN KÖHLER & FRIENDS – OPEN MIC NIGHT

Mbrëmja është konceptuar si një takim ku secili vjen të lexojë përballë miqve tekstin apo rrëfimin e vet, duke iu bashkuar leximit të shkrimtares gjermane Karen Köhler, e cila mbyll muajin e qëndrimit në Rezidencën e Shkrimtarit dhe Përkthyesit letrar "TIRANA IN BETWEEN".

 

Ardhja e saj në rezidencën letrare është pjesë e programeve "Tetori gjerman", realizuar me mbështetjen e Ambasadës së Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë dhe në bashkëpunim me projektin POETEKA.

Mikrofoni do të kalojë dorë më dorë. Gjithkush që dëshiron mund t'i bashkohet mbrëmjes.

 

Fotoja e Karen Köhler nga Roland Tasho Copyright © Roland Tasho & Poeteka Albania

 

OPEN MIC NIGHT - VJEN TË JEMI BASHKË...?

Total Pageviews