25 April 2016

ERVINA HALILI - performART - TIRANA in BETWEEN

POETEKA ju fton në performART 

Në program poezi të Ervina Halilit dhe poetry film mbi krijimtarinë e kësaj poeteje, realizuar nga Trëndelinë Halili.

Moderimi Silvana Leka

HEMINGWAY BAR – Tirana
e mërkurë 27 Prill, 2016, ora: 20.00

____________________

CONFUSIO
ka me ardhë vjeshta njeriu im
e gjethet kanë me i fshi vijat e kufijve në asfalt
gjithçka ka me ngja në
erosin e nji bote tjetër
e nji ditë kur s'mbetet gja tjetër për me u shkundë
kanë me ra puplat nga krahët e tu
mbi vajin e bebeve qe lindun s'janë...ende
mu gjithmone ka me qene tue m'mungu diçka
që s'e njoh
( E.H.)

Total Pageviews