13 June 2017

BOTIMET POETEKA - Niklas Luhmann - "SHORTCUTS" - Ese - Artikuj - Intervista

NIKLAS LUHMAN - në libraritë e Tiranës - më aktual se kurrë edhe për mjediset shoqërore dhe politike, vjen në shqip një nga mendimtarët më të shquar gjermanë të shekullit XX - sociolog dhe teoricien nga më të rëndësishmit në fushën e komunikimit. 


Autor i më shumë se 70 librave dhe rreth rreth 400 artikujve shkencorë me larmi subjektesh dhe tematikash, që përfshijnë politikën, artin, fenë, ekonominë, ekologjinë, mass-mediat dhe dashurinë.


Disa nga titujt në brendësi:

- Si votuam?
- Çfarë është komunikimi
- Prandaj dashuri
- Art konceptual
- Edhe brenda, edhe kundër
- Futbolli
- Risk në çdo rast
- Alternativë pa alternativë
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Skeda e botimit:

Niklas Luhmann
Shortcuts
Ese - Artikuj - Intervista - hard cover
Përktheu Anila Shuka 
Faqe 178
Çmimi 1000
ISBN 978 – 9928-230-05-8
Tiranë 2017


Total Pageviews