17 September 2017

Vladimir Vojinović - PROMOVIM - Nëpunësit e Çehovit dhe njerëzit e thjeshtë nga Mali i Zi

Bashkëbisedim i Vladimir Vojinović - autor nga Mali i Zi me përkthyesin Ben Andoni dhe shkrimtarin Jovan Nikolaidis - Prologu: Arian Leka

- Thashethemet provinciale, që s'janë tjetër veçse pjesë e atyre ballkanike...

- Njerëz të thjeshtë, pa grada e ofiqe pushtetore, të ngjashëm me nëpunësit e Çehovit...

- Njolla të jetës së kahershme, krime, faje...

- Jeta, burgu dhe varri, gota e zbrazur mes shokësh e deri tek fishekzjarrët ngazëllyes të festave boshe...

- Ndërrimi i sistemeve dhe anomalitë në jetën e njerëzve në tranzicion...

TIRANË - 18 Shtator -  HEMINGWAY BAR - ORA 19
Total Pageviews