22 May 2018

Përurim: "Historia e Shqipërisë përmes karikaturës"; Ben Andoni (Botimet Poeteka, 2018) - bashkëbisedim mbi historinë e karikaturës shqiptare

Ne "Ditënetët e Librit"u  përurua libri "Historia e Shqipërisë përmes karikaturës" me autor Ben Andonin (Botimet Poeteka, 2018). Të takim, bashkëbiseduesit trajtuat historinë e karikaturës shqiptare, që nga fillimet dhe tiparet e saj ndër vite. Në panel artistët e nderuar Bujar Kapexhiu, Ben Meksi, Shpend Bengu, Ardi Karanxha. "Ditëndtët e Librit", Tiranë, 19 Maj, 2018

Total Pageviews