27 May 2017

- Mirupafshim- Doviđenja - Goodbye: Jasna Dimitrijević >>> Erina Çoku


Mbrëmje leximesh: POETEKA - TRADUKI

- Mirupafshim- Doviđenja - Goodbye: 
Në përfundim të qëndrimit të saj 1 mujor në rezidencën e shkrimtarëve "POETEKA - Tirana in between", Jasna Dimitrijević vjen në një mbërmje të përbashkët me poeten Erina Çoku, për të ndarë me miqtë krijimtarinë dhe përshtypjet nga udhëtimet dhe takimet nëpër Shqipëri. 

Mbrëmje leximesh në shqip, përkthime dhe krijimtari në gegnishten letrare dhe në serbisht. 

Në program: Jasna Dimitrijević >>> Erina Çoku >>> Ndre Mjeda >>> Ernest Koliqi >>> Martin Camaj >>> Gjergj Fishta >>>

Poezitë e Jasna Dimitrivić u përkthyen nga Qerim Ondozi

Modetator: Arian Leka

Total Pageviews